Pfffft… het is al februari, maar het voelt alsof 2018 nog maar net is begonnen. Wat een drukte allemaal weer na de kerstvakantie! Gelukkig ben ik wel weer aan het haken, wat goed helpt bij het ont-stressen. Verder heb ik alle voorbereidingen getroffen om de website volledig te verhuizen, wat betekent dat de wordpress website zondag 11 februari definitief gaat sluiten. Dan komt ook het patroon van het grijze woonkussen ‘Kasteelmuur’ hier online.

haakstapel

Voor de oplettende lezer, dat betekent inderdaad dat het patroon van de Robin Hood Bolero (tijdelijk) verdwijnt. Dit is niet omdat ik het patroon niet goed of stom vond, in tegendeel. Enkel heeft mijn bolero zijn eerste wasbeurt helaas niet overleefd… Ik was op dat moment zo gefrustreerd en boos op mijzelf dat ik het poppen bolerootje zonder pardon in de prullenbak heb gegooid. Helaas heb ik dus geen foto en kan ik niet laten zien wat de gevolgen van het daadwerkelijk in gebruik nemen van mijn bolero was.

Hoe is het nou zo ver gekomen? Om te beginnen moet de boel (en vooral het huishouden) een beetje praktisch zijn voor mij en mijn vriend. De bonte was mieteren we hier dus altijd op één hoop op 40ºC de machine in. Niet zo veel mis mee, maar mijn wol keuze voor de bolero was wel fout. De groene alpalca wol is namelijk speciaal gemaakt om te vilten. Dat staat er netjes bij op de website en volgens mij zelfs nog op het label. Helaas kwam ik daar dus veel te laat achter!

Bolero 'Robin Hood'

Gelukkig hebben we de foto’s van het resultaat en het patroonprincipe nog wel. Dus op termijn wil ik zeker een nieuwe bolero maken met een betere wolkeuze. Voor nu heb ik alleen even genoeg projecten. Ik ben met alles door elkaar bezig en kan dus amper meer onthouden welke haaknaald bij welk project hoort, dus dat schrijf ik op. Poging twee van de ‘Robin Hood’ bolero zal dus even moeten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *